Nieuws

 

Sinds een paar jaar hebben wij ons verder toegelegd op het maken van semi-professionele videoproducties, zijn we hofleverancier van Omroep EVA (Amersfoort en omstreken) en de Nederlandse Vereniging van Commissarissen en Directeuren (NCD) en hebben we twee films gemaakt die in de bioscoop zijn vertoond. Dat zijn “Schootsveld” een documentaire over het dorp Hoogland aan het begin van de Tweede Wereldoorlog en de film “Townhall The Movie”, een bioscoopfilm in opdracht van de gemeente Amersfoort voor de eenmalige vertoning tijdens de nieuwjaarsreceptie 2013.

 

Wilt u voor uw bedrijf een bedrijfspresentatie, promo of commercial op video voor lokale TV of youtube, dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij produceren tegen lage kosten hoogwaardige video’s voor gebruik bij uw bedrijfspresentaties, beurzen, instructievideo’s, reclame op de lokale TV en internet. Voor meer informatie, schrijf naar info@vestema.nl

 

Wilt u een van onze programma’s sponsoren voor lokale TV, dan kan dat. Voor meer informatie, schrijf naar info@vestema.nl of bel Gerrit Veenendaal 06-51319139

 

VESTEMA levert aan BDU/De Stad Amersfoort

Oktober 2018

Sinds kort leveren wij korte nieuwsflitsen aan de BDU/De Stad Amersfoort

 

VESTEMA breidt presentatieteam uit

Juli 2018

Sinds afgelopen week hebben we er 4 nieuwe collega’s bij die de taak van presentatrice op zich gaan nemen. Voor OOgOpO33 zijn dat Marije Breuker en Liesbeth Bel. Voor Groetjes uit de Provincie zijn dat Nathalie ‘d Alessandro en Ioni van Bekkum.

 

VESTEMA neemt voor RTV Utrecht drie pilots op

Juni 2018

Voor RTV Utrecht starten we in juli een nieuwe serie gezellige TV programma’s getiteld “Groetjes uit de Provincie”. In Amersfoort, Spakenburg en Utrecht zullen deze pilots worden opgenomen. RTV Utrecht zal dan beoordelen of de afleveringen geschikt zijn voor plaatsing op de website/uitzending op TV.
Update: Alle afleveringen van de serie “Groetjes uit de Provincie”  staan op de website van RTV Utrecht en vind je hier.

 

VESTEMA start nieuwe serie “OOgOpO33”

April 2018

Vanaf april 2018 is de serie OOgOpO33 weer regelmatig bij Omroep EVA te zien. Samen met cameraman Ewerdt Heideman maakt Gerrit Veenendaal leuke korte items over het wel en wee in en rondom 033 (Amersfoort en omstreken).

 

Februari 2016

In verband met het 90 jarig bestaan van Bosman Tuinen in Hoogland, gaan we een mooie bedrijfsfilm maken.

 

Januari 2016

Voor accordeonvereniging Accordeonola in Den Helder hebben we een concertregistratie gedaan. En daarnaast maken we een mooie promo-video.

 

 

december 2015

 

Voor kinderopvang Ludens gaan we een mooie nieuwe commercial maken. De oude commercial heef inmiddels al bijna 15.000 views opgeleverd.

 

Vorige Ludens video, bijna 15.000 views

 

Voor Massagepraktijk Amersfoort maken we een leuke informatieve commercial en een kortere versie.

 

 

Voor tweedehandsboekwinkel ’t Ezelsoor hebben we een mooie commercial gemaakt. Incl. mooie dronebeelden.

Nieuw team voor Borrelzzzzz

oktober 2015

Vanaf aflevering 45 gaat een nieuwe serie Borrelzzzzz afleveringen van start met een nieuw team. Oud Borrelzzzzz presentatoren Joop de Keijzer, Nilia Sookhoo en Martine Reukema gaan met cameraman/producent Peter Heuts verder onder de naam “Goed geschoten” en zullen onder die naam TV producties maken die bij Omroep EVA te zien zullen zijn. Borrelzzzzz gaat verder met presentatoren Fayline Vis, Sarah van Dorth en Maurice Jonkers. Tweede cameraman is Ewerdt Heideman die dat samen met Wendy van der Hoorn op zich zal nemen.

 

VESTEMA maakt historische video van verlaten ziekenhuis De Lichtenberg

augustus 2015

Al geruime tijd staan de ziekenhuizen De Lichtenberg en Sint Elisabeth in Amersfoort leeg. Alle reden om met een drone in en om het gebouw te vliegen. Stadsdichteres Nynke Geertsma maakte bij de beelden mooie gedichten. RTV Utrecht heeft een korte versie van deze film uitgezonden. De video van het Sint Elisabeth ziekenhuis is nog in bewerking. Release mei 2016

 

VESTEMA produceert nieuw programma “VillaBorrelzzzzz”

 

oktober 2014

VESTEMA produceert in samenwerking met SomeFood Catering een serie nieuwe TV programma’s onder de naam “VillaBorrelzzzzz”. “Dit wordt het grootste en meest ingewikkelde project wat we ooit gedaan hebben” aldus producent Gerrit Veenendaal. Het programma is een combinatie van kookprogramma en talkshow. Naast gesprekken met drie gasten wordt er ook nog gekookt onder leiding van Anna Tan en Lilian Leene. Presentatie is in handen van Joop de Keijzer en Nilia Sookhoo. Verder zijn er een paar vaste rubrieken zoals “De Troonrede” waar Amersfoorters zitten op een echte troon op de Hof in Amersfoort een vraag gaan beantwoorden, Martine Reukema presenteert een onderdeel dat gaat over allerlei lekkere wijnen en gaat Anoucha Steijaert-Baute in België op zoek naar mensen die Amersfoort kennen. Verder is er in het programma ook een optreden van een artiest. Camera: Peter Heuts en Gerrit Veenendaal. Videomontage/Producent Gerrit Veenendaal

 

VESTEMA produceert nieuw programma “Borrelzzzzz”

 

31 januari 2013

VESTEMA presenteert een gloednieuw TV programma voor society minnend Amersfoort genaamd Borrelzzzzz. Het programma maakt een vette knipoog naar het onvolprezen programma Glamourland van Gert-Jan Dröge wat in de negentiger jaren werd uitgezonden. Met presentator Joop de Keijzer struinen wij recepties, borrels en feesten af op zoek naar glamour in Amersfoort en omstreken. Heeft u binnenkort een receptie, borrel, feestje en wilt u dat onze Borrelzzzzzz crew daar een blijvend aandenken van maakt? Stuur een mailtje naar info@borrelzzzzz.nl

 

VESTEMA produceert bioscoopfilm “TOWNHALL The movie”

 

2 januari 2013

VESTEMA is half november gestart met de productie van een bioscoopfilm in opdracht van de gemeente Amersfoort voor de eenmalige vertoning tijdens de nieuwjaarsreceptie in de nieuwe Pathébioscoop op 7 januari 2013. De film duurt ruim een uur en werd voor minder dan € 15.000,- gerealiseerd. Voor dit project konden gemeentelijke afdelingen inschrijven met elk hun eigen idee voor een video van ongeveer 5 minuten. De scripts werden verder door VESTEMA aangepast om van de losse afdelingsvideo’s een totale film te maken met een verhaallijn erin. Verder werden trucages als “green-screen” en fotomontages gebruikt. De afdelingen onderling maakten er een competitie van om de meest leuke en interessante afdelingsvideo te laten maken, met uiteraard absolute geheimhouding onderling.

 

Nieuw TV-magazine voor omroep EVA “HappyHourTV”

 

1 september 2012

Vanaf eind augustus gaan wij produceren voor EVA Media Amersfoort. Ons oude programma “Hooglanders op de koffie” wordt getransformeerd tot een eigentijds meer regionaal georiënteerd magazine waarbij gezelligheid enerzijds en actualiteit anderzijds hand in hand gaan. Het programma gaat gepresenteerd worden door Fien Vermeulen en Floor Heuts. Zij werkten al eerder voor EVA. Inmiddels zijn zes afleveringen opgenomen en uitgezonden.

 

Hooglanders in de 2e wereldoorlog

 

1 mei 2012

Verder starten in april de opnamen van een documentaire Schootsveld www.schootsveld.tv.. Wat gebeurde er in de oorlogsjaren in Hoogland, de evacuatie in mei 1940, het platbranden van vele boerderijen, de herbouw en in 1945 wederom het opblazen voor het verkrijgen van schootsveld. De geplande lengte van de documentaire is minimaal 50 minuten. Interviews met Hooglanders worden afgewisseld met gedramatiseerde beelden van de evacuatie. Sponsorbijdragen zijn van harte welkom. Neem contact op met Gerrit Veenendaal 06-51319139 of gveenendaal@vestema.nl

 

Opnamen “Schootsveld” begonnen

 

15 mei 2012

Afgelopen week vonden de eerste opnamen plaats van de documentaire “Schootsveld” die Marian van Ruitenbeek en Gerrit Veenendaal aan het maken zijn. Hooglanders vertellen voor de camera over de gebeurtenissen aan het begin van de tweede wereldoorlog, een periode waarin landerijen onder water werden gezet, en uiteindelijk het complete dorp Hoogland met veestapel en al werd geëvacueerd naar Volendam en Edam. Bij terugkomst bleken vele boerderijen door het Nederlandse leger te zijn platgebrand om “schootsveld” te krijgen, een tevergeefse actie. Nu al is duidelijk dat de documentaire niet één uitzending, maar een serie gaat worden. Gerrit Veenendaal: “We hebben nu twee mensen geïnterviewd en al meer dan twee uur ruw materiaal dat zo ontroerend en authentiek is dat ik er eigenlijk niet in durf te knippen. Uiteindelijk zullen we ongeveer 6 à 7 mensen voor de camera brengen en gaan we proberen gedeelten te dramatiseren van hetgeen verteld wordt. Verder zijn we op zoek naar historisch beeldmateriaal uit die tijd om het totale beeld completer te maken. We zijn begonnen met het claimen van de domeinnaam www.schootsveld.tv. We gaan een website bouwen waar we de vorderingen van de documentaire zoveel mogelijk zullen weergeven. We werken nog niet met een script, het is voor onszelf ook een zoektocht naar het verleden, de interviews bepalen hoe we verder zullen gaan”.

Voor deze documentaire is men op zoek naar vrijwilligers die als acteur willen optreden in gedramatiseerde onderdelen van de documentaire. Ook is men ook geïnteresseerd naar historisch beeldmateriaal van de mobilisatie, inundatie en evacuatie. Hou daarom de website www.schootsveld.tv in de gaten. Deze zal over een paar weken actief zijn. Voor méér informatie, bel Gerrit Veenendaal 06-51319139.

Voor meer informatie over dit bericht

Marian van Ruitenbeek gsm 06-17994023 of Gerrit Veenendaal gsm 06-51319139

 

Hooglanders op de koffie

 

1 maart 2012

In maart zijn wij gestart met het TV programma “Hooglanders op de koffie” dat zal worden uitgezonden op HooglandTV. Dit “Koffietijd-achtige” magazine wordt vormgegeven door onze redactrices Marian van Ruitenbeek, Yvette Duinker en Christa Zwambag. De eerste twee uitzendingen vindt u hieronder. Wilt u vertellen over uw hobby, een activiteit, sport of evenement? Neem contact op met Marian van Ruitenbeek 06-17994023 of Gerrit Veenendaal 06-51319139 of gveenendaal@vestema.nl Sponsoring, productplacement of adverteren is ook mogelijk. Lage tarieven!